EDITORIAL

Aντρικές καφρίλες στο φουμπου !!

Από τότε που ‘όλοι κατανοήσαμε αυτή την ρούφ εφαρμογή φτάσαμε πλέον στην διαπίστωση ότι ποτέ δε ξέρεις ποιος βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο . Εύκολα όμως μπορούν να την πατήσουν οι καινούριοι χρηστές , τους παρέσυρε το ρέμα και μπήκαν και αυτοί να δουν τον αέρα του φουμπου.

Τα αρσενικά μεταμορφώθηκαν σε λύκους θεωρώντας τα θηλυκά ως θηράματα τους δηλαδή αρνάκια .Όλη η ιστορία δηλαδή ένας στάβλος !!!

Ανεξήγητη ακόμα μια προσέγγιση γιαυτό δεν ξέρω αν μπορούμε να την θεωρήσουμε καφρίλα.

Φυσικά εννοώ όταν το αρνάκι δέχεται το αίτημα φιλίας από το αρνάκι και αυτόματα γράφει κειμενάκι που θα το ζήλευε και ο Μπάυρον συνοδευόμενο από εμετικές φωτογραφίες με μπουκέτα και αρκούδια. “Ευχαριστώ ωραία μου κυρία που αποδεχθήκατε το αίτημα φιλίας μου είμαι πολύ χαρούμενος κτλ κτλ “. Όλα αυτά βεβαία τα αναρτά στο τοίχο της κάθε κοπέλας. Το συμπέρασμα είναι ή ότι το άτομο είναι από άλλη εποχή ή ότι είναι ευγενικός ή ακόμα χειρότερα ένας καμουφλαρισμένος κάφρος.

Η Μεγίστη καφρίλα όμως γίνεται στο μεσεντζερ , ένας κάφρος έχει πολύ υπομονή ποτέ δεν ανοίγει συζήτηση φούρνου , δηλαδή δεν πάει ποτέ κατευθείαν στο ψητό. Θα προσπαθήσει να σε μάθει για να αναγνωρίσει αν είσαι αρνάκι ή τσούχτρα που εννοείται και θα κάνουμε και ένα αφιέρωμα σε αυτές. Αυτόματο delete πρέπει να κάνεις όταν βλέπεις καθημερινά και ασταμάτητα μηνύματα με καλημεροκαλησπεροκαληνυχτες παρόλο που βλέπει ότι δεν απαντάς , είναι φουλ καμένος ή έχει άλλη σχέση οπότε ο χρόνος του είναι περιορισμένος και δεν έχει υπομονή . Στην ίδια κατηγορία είναι αυτοί που στο δεύτερο μήνυμα τους σε ρωτούν που είσαι και αν είσαι μονή σου . Φουλ καμένοι αυτοί με την ερώτηση τι φοράς , λες και άμα πεις ότι φόρας victoria secret θα σε δει ο άλλος.

Στο μεσεντζερ λοιπόν ο Λύκος αφού έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη σου θα αρχίζει να παίζει με το μυαλό σου . Eδω παίζουν 2 κατηγορίες αυτοί που σπάνια αλλά το κάνουν θα σε καλέσουν σε βιντεοκλήση και αυτοί που θα σου αραδιάσουν χίλιες δικαιολογίες για να μην ανοίξουν κάμερα, εκεί τσούπρες ή έχετε κάποιον έξυπνο ή κάποιον συνταξιούχο ή καμία Ευαγγελία.

Σιγά σιγά λοιπόν θα σας κάνουν να ζήσετε έναν θυελλώδη έρωτα αφού θα ξέρουν τι ακριβώς θα θέλετε να ακούσετε και τσουπ θα έρθει και το ψητό συνήθως για ορεκτικό ζητούν φωτογραφίες σας πικάντικες και για κυρίως πιάτο βιντεάκι πικάντικο επίσης , βλέπουμε καθαρά ότι έχουν μια προτίμηση στην Μεξικάνικη κουζίνα όπως και το μεξικάνικο σίριαλ που πλασάρουν .

Αν το κάνατε την έχετε πατήσει , συμβαίνει ακριβώς αυτό που δεν πίστευες ποτέ ότι θα συμβεί σε εσένα . Νομός του φουμπου είναι ότι , ότι κλειδώνει ,ξεκλειδώνει . Ο Εραστής του ονείρου δεν θα αρκεστεί να τα θαυμάζει μόνος του , την Μεξικάνικη κουζίνα θα την μοιραστεί με πολλούς και φυσικά το χειρότερο σενάριο είναι να σε εκβιάσει για να μην τις μοιράσει .

Μου κάνει εντύπωση που ενώ έχουμε μάθει ανάλογες περιπτώσεις μυαλό δε βάζουν γιατί ίσως πιστεύουν ότι η δίκια τους περίπτωση είναι διαφορετική … δεν το αποκλείουμε αλλά καλό θα ήταν πριν την Μεξικάνικη κουζίνα να δοκιμάζουμε την Μεσογειακή τα πικάντικα γίνονται πάντα face to face .

 

By Tzeni

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *